Anime Potensiële / komende vrystellings

My Dress-Up Darling Seisoen 2 is "baie waarskynlik" bronne sê

Gesprekke vir 'n nuwe My Dress Up Seisoen 2 is reeds aan die gang, en die baie gewilde Anime is opgestel vir 'n nuwe suksesvolle seisoen. Die nuwe seisoen van My Dress-Up Darling kan maklik binnekort in produksie wees. Seisoen 2 is nog nie aangekondig nie, hetsy deur die amptelike webwerf of deur Twitter vir My Dress-Up Darling. Ons sal al die vrae beantwoord en alles oorgaan wat jy vir hierdie vrystelling moet weet.

Geskatte leestyd: 5 minute

My Dress-Up Darling Seisoen 2 is reeds in die werke! Die gewilde Anime My Dress-Up Darling gaan 'n opvolger kry. My Dress-Up Darling is 'n Sny van die lewe Romanse anime. Marin en Gojo sal albei vir die tweede seisoen terugkeer. Ons kan nie wag om te sien wat volgende gebeur vir hierdie twee liefdesvoëls nie!

Die baie gewilde Anime gesentreer rondom 2 studente wat albei soortgelyke belangstellings deel, is reeds een van die mees gekykte Anime op Crunchyroll. Om hierdie rede is dit baie waarskynlik dat dit 'n seisoen 2 sal kry.

So sal My Dress-Up Darling op Crunchyroll hernu word?

Ja, dit is baie waarskynlik dat My Dress-Up Darling sal terugkeer en ons sal sien Gojo en Marin weer. Die nuwe seisoen, indien uitgesaai, sal op vrygestel word Crunchyroll vir hul intekenare. Diegene wat nie betaal vir Crunchyroll sal byvoorbeeld bietjie moet wag.

Jy gaan die Anime nêrens anders sien verskyn nie, tensy dit byvoorbeeld op 'n onwettige webwerf is. So as jy nie ingeteken is nie Crunchyroll, wil jy dit dalk oorweeg sodat jy nooit die nuwe episodes mis as meer My Dress-Up Darling-inhoud uitgesaai word nie.

Hoekom is My Dress-Up Darling Seisoen 2 waarskynlik?

Die rede waarom My Dress-Up Darling Seisoen 2 waarskynlik is, is omdat hierdie Anime eerstens baie gewild was. Teen die tyd dat die eerste seisoen van die Anime vrygestel is, het die Manga oorverkoop het 5 miljoen eksemplare. Dit is in teenstelling met die oor 1 miljoen dit het net voor die vrystelling verkoop.

Nog 'n punt om te oorweeg, is dat die Anime 'n Engelse dub gekry het, dit is 'n goeie teken dat die Anime gewild en suksesvol is. Dit gebeur gewoonlik net met Anime met potensiaal.

Ten slotte, baie poste op Twitter deur sommige van die program se vervaardigers en rolverdeling, het gesê dat 'n "seisoen 2 wonderlik sal wees" en dat dit "meer waarskynlik" sal wees nadat meer hoofstukke van die Manga vrygestel is. Ons glo uiteindelik dat 'n My Dress-Up Darling Seisoen 2 baie waarskynlik is.

Wanneer sal My Dress-Up Darling Seisoen 2 uitgesaai word?

Sedert Wieguitsig het geen nuwe inligting oor wanneer die nuwe Anime vrygestel word nie, ons kan net spekuleer. Die goeie nuus is dat ons skat dat dit nie lank sal wees voordat die tweede seisoen van My Dress-Up Darling by aanhangers kom nie.

Ons sou sê dat gegewe die gewildheid van die Anime, dit van enige plek na aanhangers behoort te kom laat 2022 sommige webwerwe het gesê, of vroeg in 2023. So tot dan sal aanhangers moet wag dat die My Dress-Up Darling Seisoen 2 vrygestel word.

Wat sal My Dress-Up Darling bevat?

Die storie van My Dress-Up Darling sal voortgesit word en ons sal sien hoe al die karakters wat in die seisoen verskyn het, 'n nuwe verskyning in die Anime maak. Die nuwe Seisoen sou opstyg van wat ons met die twee hoofkarakters gesien het, Gojo en Kitagawa.

Ons het dit in sommige van die latere episodes van My Dress-Up Darling gesien, waar die twee hoofkarakters in 'n paar seksuele situasies beland het. Een hiervan was waar Marin basies gery het Gojo op 'n baie seksuele manier.

Dit is amper seker dat dit sal voortgaan in die Anime, met Marin en Gojo se potensiële verhouding word na die volgende vlak geneem. Dink jy Marin en Gojo sal 'n goeie paartjie langtermyn maak? Laat weet ons in die kommentaar hieronder.

Wat is die rolverdeling vir My Dress-Darling?

Ons sal baie van die terugkerende karakters van die seisoen 1 Anime-aanpassing van My Dress-Up Darling in die nuwe seisoen sien. Die rolverdeling vir die Anime My Dress-Up Darling is soos volg:

  • Shoya Ishige uitbeeld gojô Wakana.
  • Hina Suguta optree Kitagawa Marin.
  • Atsumi Tanezaki teenwoordig Inui Sajuna.
  • Atsushi Ono kenmerke Gojou Kaoru.
  • Hina Yomiya verteenwoordig Inui Shinju.
My Dress-Up Darling Seisoen 2
© CloverWorks (My Dress Up Darling)

Hierdie wonderlike karakters sal 'n paar pragtige verskynings in die Anime maak, met nuwe karakters wat ook verskyn wat nog net in die Manga was. Vir nou is dit al wat ons kan sê oor My Dress-Up Darling Seisoen 2. Kyk na ons resensie oor My Dress-Up Darling en laat weet ons of jy daarvan gehou het.

Het jy hierdie artikel geniet? As jy dit gedoen het, like en deel asseblief hierdie plasing. Jy kan ook jou kommentaar hieronder los, ons sal graag wil hoor wat jy te sê het. Behalwe dit, teken asseblief aan by ons e-posversending hieronder sodat jy nooit 'n opdatering mis wanneer ons nuwe inhoud plaas nie. Ons deel nie jou e-pos met enige derde partye nie.

Verwerk tans…
Sukses! U is op die lys.

Los kommentaar

Translate »