Is dit die moeite werd om te kyk?

Is Amagi Brilliant Park die moeite werd om te kyk?

Amagi Brilliant Park het na my mening 'n redelik boeiende en interessante storie gehad, en dit draai hoofsaaklik om die herstel en redding van 'n sterwende pretpark deur ons hoofkarakter Seiya Kanie. Ek het die karakters onvergeetlik gevind, maar die meeste van hulle het ek werklik gehaat. Dus, is Amagi Brilliant Park die moeite werd om te kyk? Hier is die Amagi Brilliant Park Review.

Oorsig - Is Amagi Brilliant Park die moeite werd om te kyk?

Dit was omdat hulle uiters irriterend en krimpend was, selfs vir anime-standaarde. Dit lyk egter of baie mense 'n ander mening oor het Amagi Brilliant Park, en ek het opgemerk dat baie mense daarvan gehou het, hoewel ek dit nie op baie plekke kon vind nie en dit was vir my baie moeilik om dit ook te vind.

Die oorsig van sal help om die te verstaan Amagi Brilliant Park Resensie. Wat karakterontwikkeling en karakterverhoudings betref, is hulle soort van nie enige nie.

Ons sien nie of daar enigsins baie ontwikkeling tussen die karakters is nie, so moenie hoop kry as jy op soek is na 'n paar seksuele spanning tipe goed tussen die karakters nie, want dit is nie baie teenwoordig nie. So is Is Amagi Brilliant Park Werd om te kyk?

Dit is waarop ek in hierdie blog sal ingaan, so hou aan lees. Ook hierdie artikel is beide 'n Amagi Brilliant Park Hersien en 'n lys van redes Amagi Brilliant Park Is of is nie die moeite werd om te kyk nie.

Algemene vertelling - Is Amagi Brilliant Park die moeite werd om te kyk?

Die algemene narratief van Amagi Brilliant Park is redelik eenvoudig, en ek het eintlik gehou van hoe die storie opgestel is. Dit was nie te moeilik vir my om te verstaan ​​nie en dit het 'n eenvoudige probleemoplossing tipe storie geskep, met 'n paar redelik snaakse en vermaaklike substories langs die pad.

Die storie begin met Seiya Kanie, 'n student by die hoërskool waar Isuzu Sento is ook 'n student by.

Die storie is hoofsaaklik die impak van die weer of nie Amagi Brilliant Park is die moeite werd om te kyk, want jy sal nie rondhang vir die karakters of dialoog nie, dit is seker.

SENTO dreig Kanie met geweld as hy haar nie bystaan ​​in haar doelwit om Amagi Brilliant Park te red nie, aangesien die besoekersgetalle vir 500,000 jaar onder 4 500,000 was en as dit teen die einde van die maand nog minder as XNUMX XNUMX besoekers het, word die park aan 'n privaat maatskappy verkoop en almal in diens van die park sal oortollig gemaak word.

In die tweede episode sien ons dit SENTO wil Kanie om die bestuurder van die park te wees en hy stem in.

Kanie wys hoe bekwaam hy is in die latere episodes en in die tweede episode wanneer hy 'n motiveringstoespraak lewer oor die parke se huidige toestand en almal wat daar werksaam is.

Die park moet oor die maand verskeie toertjies ondergaan om meer besoekers te lok. Dit het video-opname ingesluit "Die Susters” dra baie onthullende swempakke en sing dom slagspreuke terwyl hulle dans, en plaas later die video's aanlyn via 'n advertensiediens om meer besoekers te lok.

Hulle het transaksies geskep soos "Alles vir ¥30". Die toertjies werk gewoonlik en die besoekers wat hulle daagliks kry, neem aansienlik toe, dit is natuurlik baie naby aan die en dit maak dit soort van intens.

Langs die pad die hoofkarakters, meestal SENTO en Kanie moet die probleem hanteer van sterwende prinses Latifa, wat 'n prinses is van 'n magiese koninkryk bekend as "Mapel Land".

Die karakters in Maple Land is baie vreemd en irriterend. Hulle neem die vorm aan van algemene Japannese gelukbringers soos Moffel.

Ek moet noem dat hul stemme baie irriterend is en ek het myself gereeld gevind waarom ek hierdie reeks gekyk het toe die spesifieke tonele van die Mascots gewys het, so wees bewus.

Dit is aan die lig gebring dat prinses Latifa sal sterf as die park nie slaag nie. Dit is ook aan die lig gebring dat sy nie die ouderdom van 14 oortref nie, en voortdurend op hierdie ouderdom bly, nooit grootword nie. Ek het geen idee hoekom nie, maar ek het nie die moeite gedoen om dit weer te kyk om uit te vind nie, ek was net nie so geïnteresseerd nie.

Ek is nie seker of dit net ek was nie, maar ek het so gedink SENTO romanties belê is Kanie, maar ek kon nie regtig optel of sy eintlik van hom hou, of as sy net wou hê wat die beste vir die park is nie.

Sy het aanhou probeer om hom verder te lei, het ek gedink, maar dit het nietemin nêrens gegaan nie, net soos die meeste van die karakters in die reeks.

Hoofkarakters - Is Amagi Brilliant Park die moeite werd om te kyk?

Die hoofkarakter was baie onvergeetlik in Amagi Brilliant Park en hoewel ek nie van sommige van hulle gehou het nie, het ek die meeste van die tyd 'n goeie tyd gehad met die karakter wat ons in die Anime goy. Hier is 'n paar van die hoofkarakters wat in my Amagi Brilliant Park Review verskyn.

Seiya Kanie

Seiya Kanie is 'n student aan die gewilde hoërskool wat SENTO ook bywoon. Hy vertoon 'n narcistiese persoonlikheid as gevolg van sy werk as 'n kinderster toe hy 5 was.

Hy praat dikwels met ander neer en spreek hulle aan in 'n ondermynende herehuis.

Dit maak hom oor die algemeen ondraaglik en gee my nie regtig iemand om mee te simpatiseer nie. Hy is konvensioneel aantreklik en soort van herkenbaar.

Hy is baie selfversekerd en dit hang af van sy voorkoms, hoewel sy persoonlikheid redelik irriterend en onaangenaam is, inkorporeer hy baie goeie leierskap en probleemoplossingsvaardighede wat hom effens meer bewonderenswaardig maak.

Hy kan geld en statistieke goed hanteer en dit maak hom doeltreffend om 'n bestuurder te wees.

Alhoewel dit blyk dat SENTO en Kanie sal 'n goeie pasmaat wees, om die een of ander rede blyk hy nooit te sien nie SENTO op daardie manier, en ek dink dit ontstel Sento baie, aangesien sy dikwels deur hom verneder word, aangesien hy gewys word as 'n baie beter bestuurder as wat sy ooit was.

Isuzu Sento

Isuzu Sento is ook 'n student by die hoërskool wat Kanie bywoon en na my mening is sy baie vervelig. Om een ​​of ander rede het die skrywers gedink dat dit 'n slim idee sou wees om te hê SENTO praat amper heeltyd in 'n eentonige stem.

Dit beteken al die note wat uit Sento se mond kom klink dieselfde, daar is geen wisselende frekwensie in haar stem nie. Dit maak haar karakter baie pynlik en grillerig om na te kyk.

Alhoewel sy aantreklik is en beskryf word as Kawaii sy straal glad nie enige gevoel van individualisme uit nie.

Soos ek gesê het, ek verstaan ​​nie regtig met wie ek veronderstel is om te simpatiseer nie, want dit is beslis nie SENTO.

Haar ambisies en vrese is identies aan al die ander werknemers by Amagi Brilliant Park, om die waarheid te sê, sy is waarskynlik in die beste posisie, gegewe haar voorkoms, sal sy maklik 'n ander werk kan kry wat finansieel die moeite werd sal wees, soos 'n akteur byvoorbeeld.

Sy besit ook (op een of ander manier) 'n "Musket Rifle", wat 'n soort 18de eeuse vuurwapen is? Sy dreig dikwels Kanie en die ander karakters daarmee en ontlaai dit gereeld.

Nie dat dit belangrik is nie, maar dit is omtrent die enigste interessante ding wat ek oor die hele 12 episodes van haar karakter kon onthou, wat nie 'n goeie ding is nie.

Prinses Latifa Fleuranza

Laaste wat ons het Prinses Latifa Fleuranza van wie ek nogal gehou het, maar ook baie irriterend gevind het. Alhoewel sy wel weggesteek het dat sy 'n ernstige siekte gehad het wat lewensgevaarlik was.

Sy het ook nooit regtig haar doelwitte vir die park aangedryf nie Kanie soveel, en uit my oogpunt het dit nie regtig verdien om in daardie posisie geplaas te word nie, gegewe sy biologiese ouderdom en waarskynlike onskuld.

Sy praat normaalweg met 'n sagte, soet stem wat sy normaalweg nooit veel gebruik nie. Sy het nie regtig iets wat haar karakter interessant maak nie, afgesien van die feit dat sy 'n terminale siekte gehad het en 'n huidige prinses was.

Ek dink sy was verlief op Kanie? As sy was, het hulle nie die moeite gedoen om af te handel wat tussen die twee gebeur het nie.

Hulle kon ook 'n verwerpingsboog met Sento gemaak het, wat ek gedink het 'n goeie moontlike idee was, maar natuurlik het niks soos dit plaasgevind nie, so moenie hoop hê nie.

Redes waarom Amagi Brilliant Park die moeite werd is om te kyk

Die karakters self is soort van uniek en kan soms soort van snaaks wees, as jy natuurlik in al daardie is. Alhoewel dit soort van gevoel het asof ek 'n kinderprogram kyk. Miskien is dit net ek maar ek is nie seker nie, die tekeningontwerp het ek baie van die reeks gehou, so ek sal dit daar krediet gee.

Daar was 'n paar goeie tonele waar ek opgekyk het en gedink het dat dit goed lyk. Dit het 'n goeie dinamiese storie wat maklik is om mee saam te gaan en te weet vir wie jy wortel.

Maar ek weet daar is baie mense daar buite wat nie hierdie kind van ding soek nie. Dit verhoed soms dat dit vervelig is, aangesien jy wonder hoe die park uit hierdie spesifieke situasie gaan kom, en hoe SENTO en Kanie sal hulle red.

As jy op soek is na 'n eenvoudige, gelukkige en vrolike begin en einde tipe storie dan Amagi Brilliant Park is vir jou. Ek het die kenmerke van die susters redelik boeiend gevind, maar die meeste van hulle was almal bimbos en nie een van hulle het enige werklike vaardighede gehad nie.

Maar natuurlik sal ons kykers hê wat van al die rondborstige aksie hou. Amagi Brilliant Park het beslis sommige daarvan moenie bekommerd wees nie.

Redes waarom Amagi Brilliant Park nie die moeite werd is om te kyk nie

Eerlik gesê, dit is redelik moeilik om aan redes te dink om te kyk Amagi Brilliant Park. Maar ek dink dit hang af van watter soort mens jy is. Want vir my was Amagi Brilliant Park nie wat ek wou hê nie.

Dit was 'n duidelike begin tot einde sonder dat enige ander storieboë in verskillende rigtings gegaan het of anders afgesluit het as wat ek gedink het hulle moet. Ons het 'n duidelike oplossing vir die probleem gesien en dit was een van die grootste probleme vir my toe ek gekyk het Amagi Brilliant Park. Maar laat ons eers my hoofprobleem uit die weg ruim.

Die meeste van die subkarakters, veral die gelukbringers, was uiters irriterend en ek het almal gehaat. Om die waarheid te sê, ek het nie eers die moeite gedoen om die spesiale (wat 'n dub was) te kyk nie, want ek was so bly dat dit geëindig het en ek nie weer hul stemme hoef te hoor nie.

Daarvoor was ek dankbaar. Maar ja, die stemme van die gelukbringers is 'n pyn, om nie te praat nie SENTO, wat my meer uitkruip as wat my irriteer. Dit lyk net of hierdie storie so maklik geskryf kon word.

Ek weet anime is in elk geval nie realisties nie, maar Amagi Brilliant Park is glad nie realisties in elk geval, vorm of vorm nie. Die meeste van die episodes trotseer alle aspekte van selfs die geringste konvensionele logika.

Vir kykers wat op soek is na konflik tussen karakters en raaisel-intrige-wendings, sal jy nie wil bybly nie. Amagi Brilliant Park bied dit nie regtig nie, dit bied 'n eenvoudige storie met 'n duidelike probleem en oplossing.

Daar was net geen oulike einde of slenters in die storie om die spel hoog te stel nie. Dit was nogal lekker om te kyk en ek het eers belang gestel wanneer die susters 'n dom, sletterige dans gedoen het om meer klante te kry.

Die hele reeks was regtig vergeetbaar en ek het nooit eers die moeite gedoen om die specials te kyk soos ek voorheen gesê het nie.

Gevolgtrekking

Om my Amagi Brilliant Park Review af te sluit, sal ek begin deur te sê hoe dit wel 'n besonder ontspannende en snaakse aura produseer, maar die storie is net nie so snaaks of interessant soos ander anime wat ek gesien het nie.

As jy op soek is na 'n meer komplekse en "high stakes" tipe plot, moenie moeite doen nie Amagi Brilliant Park, maar as jy iets soek om voor te lag en ook net te ontspan, sal ek dit 'n kans gee.

Alhoewel een ding waarvan ek wel gehou het Amagi Brilliant Park was die ontvlugting daarvan. Die feit dat Kanie is natuurlik nie so oud nie en kry dit reg om hierdie hele ding af te haal met die hulp van SENTO en die ander subkarakters is nogal indrukwekkend.

Ek dink hy is veronderstel om so 17 – 19 jaar oud te wees. Dit maak hom nogal 'n bewonderenswaardige karakter en dit gee ons hoop en wonder wanneer ons in hom as karakter belê.

Ons sien ook die vaardighede van Sento in die vorige aflewerings toe die fasiliteite in die park begin oorloop omdat dit te veel reën. Ek het gedink dit gee haar karakter 'n diepte, en maak haar interessanter en aantrekliker.

Vertoon om te kyk in plaas van Amagi Brilliant Park

Daar is baie programme wat jy kan kyk in plaas van Amagi Brilliant Park, hier is 'n paar hieronder wat ons sou voorstel. Alhoewel dit afhang van wie jy as persoon is, hou sommige mense daarvan Amagi Brilliant Park as gevolg van die manier waarop dit is.

Ons is nie seker watter genre nie Amagi Brilliant Park val onder, maar dit kan 'n stukkie lewe en avontuur wees. Ons sal nie romanse oorweeg nie, gegewe die omstandighede. Ons het sommige versamel wat nie soortgelyk is nie en sommige wat nie is nie. Ons hoop dat jy hulle almal sal geniet. Ek hoop ook jy het my geniet Amagi Brilliant Park Review.

Soos altyd is hierdie blogplasing net om jou in te lig. Ons hoop dat hierdie blog, net soos al ons ander, effektief was om jou in te lig soos dit behoort te wees. Ons beoog om meer inhoud soos hierdie te plaas.

As jy ons wil help, like asseblief hierdie blog, en deel dit as jy kan. Jy kan ook inteken sodat jy 'n e-pos kan kry elke keer as ons 'n nuwe blog plaas.

Algehele gradering vir hierdie anime:

Waardering: 3 uit 5.

U kan ook hier op ons YouTube-kanaal inteken: https://www.youtube.com/channel/UCRYkAdQhzg2HYxWoZrKmgdw?view_as=subscriber

Baie dankie vir die lees, ons wens u alle sterkte toe.

Los kommentaar

Translate »